divendres, 22 de juliol de 2011

La Cuina de Divendres (22 de Juliol)

Carbassons al forn



Ingredients:

·         1,5 kg. de carbassons

·         Oli d’oliva

·         Farina de galeta

·         2 alls

·         Sal, Pebre i Julivert

·         1 llimona



Pelem i tallem per la meitat els carbassons. Fem trossos de la mida d’un caneló i els posem a bullir amb aigua i sal durant sis minuts. Retirem i col·loquem en una safata de forn, i reguem amb oli. Piquem els alls i fem una barreja amb la farina, el pebre i el julivert, amb la que cobrim els carbassons. Finalment, exprimim la llimona i fornegem a 180 durant vint minuts.



Cuixes de Pollastre Flamejades



Ingredients:

·         8 cuixes de pollastre

·         250 gr. de xampinyons

·         300 ml. de crema de llet

·         1 culleradeta de xeres

·         1 copa de conyac

·         2 tomàquets

·         Oli d’oliva

·         Sal, Pebre i Pebre vermell dolç



Salpebrem les cuixes i les fregim amb oli abundant fins que estiguin daurades. Ruixem amb el conyac i flamegem fins que s’evapori l’alcohol. Reservem en una font sense l’oli. D’altre banda, netegem els xampinyons i els fregim a foc lent condimentats amb sal i pebre en el mateix oli on hem fregit el pollastre. Incorporem la carn dels tomàquets tallats molt petits i afegim mica en mica la crema de llet fins aconseguir una salsa de textura suau a la que afegim el xeres, i deixem bullir un parell de minuts. Banyem el pollastre amb la salsa i servim.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada