diumenge, 3 de juliol del 2011

Terrasses de Barcelona

Com cada estiu amb l’arribada de la calor, les terrasses urbanes es multipliquen i ens ofereixen espais diferents on gaudir de l’aire lliure acompanyats d’un bon àpat, unes copes, unes tapes i els nostres amics. Us oferim una petita selecció de cinc terrasses que podem trobar en aquests dies.



Biergarten – Hotel Princesa Sofía
Literalment “Jardí de la Cervesa”, els Biergarten son espais típics alemanys on es serveixen cerveses i salsitxes. L’hotel Princesa Sofía obre el seu jardí fins el mes d’octubre de 13 a 24 hores ininterrompudament. Atenció a partir del 22 de setembre amb la celebració de la Oktoberfest.

Sopars amb estrelles – Observatori Fabra
Es tracta d’una activitat que barreja ciència i oci. Després d’un imaginatiu sopar s’ofereix una conferència sobre astronomia i una visita a l’observatori que inclou una vista del cel a través d’un dels telescopis més antics d’Europa (1903). Fins a mitjans de setembre. Cal reservar.

Jardí Mimosa – Hotel Mandarín Oriental
En ple Eixample ens trobem un espai farcit de vegetació oriental que ofereix tot el que poden desitjar: esmorzars, dinars, sopars, tapes, copes, còctels... sense oblidar els sucs naturals. Recomanables les seves tapes orientals i mediterrànies.



La Caseta del Migdia – Mirador del Migdia
Oberta de dimecres a diumenge, des del seu enclavament privilegiat poden gaudir d’unes magnífiques vistes i d’un sopar senzill però agradable. Disposa d’hamaques sota els pins per relaxar-te contemplant la posta de sol, mentre escoltes música. Recomanable la seva programació pels dimecres, “Sardines&Rumba”.

La Isabela- Hotel 1898
Oberta fins l’octubre ens ofereix magnifiques vistes de la ciutat de Barcelona i una oferta gastronòmica basada en tapes elaborades amb producte fresc del veí Mercat de la Boqueria. Per la nit podem fer un bany a la seva piscina mentre degustem un dels seus còctels.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada