Avui presentem un menú lleuger però intens. Com sempre recomanen la compra de proximitat que ens proporcionen els nostres mercats i botigues tradicionals. Espero que us agradi...
Sopa freda de poma al curri
Ingredients (4 Persones):
· 2 pomes Royal Gala
· 2 rovells d’ou
· 1 ceba
· 1 cullerada sopera de mantega
· ½ got de nata líquida
· 1 litre de brou de verdures
· 1 cullerada sopera de curri
· Sal i Pebre
Tallem la ceba i la sofregim amb la mantega fins que estigui daurada. Afegim la poma a trossets, el brou de verdures i el curri i ho portem a ebullició. Baixem el foc i ho deixem coure a foc lent 2o minuts. Batem els rovells d’ou amb la nata i incorporem. Salpebrem i passem per la batedora. Coem 7 minuts sense deixar de remoure i retirem del foc. Deixem que refredi i ho posem a la nevera al menys 3 hores.
Salmó en papillota
Ingredients (4 persones):
· 4 supremes de salmó
· 1 porro
· 1 ceba
· 1 pebrot vermell i 1 verd
· 1 pastanaga
· 1 carbassó
· Sal i Pebre
Escalfem el forn a 180⁰. Mentre s’escalfa, tallem les verdures en juliana. Preparem 4 trossos de paper d’alumini i repartim en ells les verdures. Salpebrem i posem un tall de salmó a cada ració. Salpebrem el salmó (només per dalt) i tanquem els paquetets amb un altre tros de paper d’alumini, assegurant-nos que quedi ben tancat. Col·loquem al forn entre 10 i 15 minuts. Obrim amb compte els paquetets i servim.
Nota: Podem utilitzar la combinació de verdures que més ens agradi. La papillota és una tècnica de cuina que es pot aplicar a qualsevol peix. El resultat sempre és espectacular.
Per els postres us proposem una deliciosa fruita de temporada com les cireres i per acompanyar el dinar, un vi blanc del Penedès.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada