Carbassons al forn
Ingredients:
· 1,5 kg. de carbassons
· Oli d’oliva
· Farina de galeta
· 2 alls
· Sal, Pebre i Julivert
· 1 llimona
Pelem i tallem per la meitat els carbassons. Fem trossos de la mida d’un caneló i els posem a bullir amb aigua i sal durant sis minuts. Retirem i col·loquem en una safata de forn, i reguem amb oli. Piquem els alls i fem una barreja amb la farina, el pebre i el julivert, amb la que cobrim els carbassons. Finalment, exprimim la llimona i fornegem a 180⁰ durant vint minuts.
Cuixes de Pollastre Flamejades
Ingredients:
· 8 cuixes de pollastre
· 250 gr. de xampinyons
· 300 ml. de crema de llet
· 1 culleradeta de xeres
· 1 copa de conyac
· 2 tomàquets
· Oli d’oliva
· Sal, Pebre i Pebre vermell dolç
Salpebrem les cuixes i les fregim amb oli abundant fins que estiguin daurades. Ruixem amb el conyac i flamegem fins que s’evapori l’alcohol. Reservem en una font sense l’oli. D’altre banda, netegem els xampinyons i els fregim a foc lent condimentats amb sal i pebre en el mateix oli on hem fregit el pollastre. Incorporem la carn dels tomàquets tallats molt petits i afegim mica en mica la crema de llet fins aconseguir una salsa de textura suau a la que afegim el xeres, i deixem bullir un parell de minuts. Banyem el pollastre amb la salsa i servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada