Canelons de Salmó Fumat i Albergínies
Ingredients:
· 8 llesques de salmó fumat
· 3 albergínies
· 1 llimona
· Oli d’oliva
· Sal i Pebre
Escaliveu al forn les albergínies. Deixeu-les refredar i peleu-les. Talleu-les en làmines i afegir sal. Deixeu-les reposar ½ hora perquè deixin anar l’excés d’aigua. Tritureu-les amb la batedora afegint un bon raig d’oli, pebre i el suc de mitja llimona fins aconseguir una pasta de textura molt suau. Poseu una bona cullerada d’aquesta pasta en cada llesca de salmó fumat i emboliqueu-la en forma de caneló.
Podeu decorar el plat amb una barreja d’enciams.
Fritura malaguenya
Ingredients:
· 8 llucets petits
· 8 seitons
· 8 rogers
· 300 gr. de xipirons
· 1 calamar gran
· 8 llagostins
· 1 llimona
· Llet
· Oli d’oliva
· Farina de fregir peix
· Sal
Netegem bé els peixos. Tallem el calamar en rodanxes. Salem els peixos i els ruixem amb llimona. En una font posem la llet i banyem els peixos durant ½ hora. Escorrem bé i enfarinem. En una paella posem una quantitat generosa d’oli i escalfem (l’oli ha d’estar ben calent). Fregim els peixos 2 minuts, començant pels llucets, els seitons, els rogers i a continuació els xipirons i el calamar, per acabar amb els llagostins, vigilant que no es refredi l’oli. Col·loquem el peix sobre un paper absorbent per eliminar l’excés d’oli i servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada